14 Temmuz 2010 Çarşamba

YENİ TAMER GÜNEY'LER LAZIM!



Yaklaşık 40 sene evvel Tamer Güney'in sölediği gibi "kayserispor'un 3 eksiği şans,orta saha ve yönetim" iken şuan ise tek eksik yönetim gibi görünüyor. Taraftarın stadyumdaki varlığından, koluna yapışan kene kadar nefret eden "çok degerli" yönetimimiz en ufak fırsatta bulunca "taraftar maça gelmiyor, taraftar ilgisiz" demekten çekinmiyor.


2010 kombine bilet fiyatları kale arkası 200tl maraton 500tl olarak ilan edildi!!! Geçen yılda bu fiyatlarla satılan kombineler elde kalmış yada belediye ve istikbal yandaş, yalak ve sallabaşlarına el altından dağıtılmış bir başka değişle peşkeş çekilmişti! Her sene belediye başkanı mehmet özhaseki tarafından klasik olarak yapılan ve yine ulusal medyanın abartarak anlattığı "1tl ye bilet, kuru pasta ikramı, içecekte dahil" gibi içi boş göz boyamalarla kendi reklamını yapıp Kadir Has Stad'ını "sosyete pazarı" gibi göstermişti!


Kayseri'nin sosyo ekonomik ve kültürel yapısını düşününce bu fiyatın fazla olduğunu, bu yazıyı okuma zahmeti gösteren herkes zaten bilir. Fakat siz birde yukardaki 2 faktörün yanına bir de bu şehirde "3büyük" denilen takımların ne kadar sevildiğini eklerseniz kimse 200tl'ye kombine almaz alamaz. Nüfusu 1 milyona yaklaşan belkide geçen koca şehirde, sadece kayserispor'u tutan 10 bin kişi ancak bulursunuz. Bunlarında 8 binini şuan tuşlara basarak kendince bir mücadele yaptıgını sanan, benim gibi orta halli yada fakir kesim oluşturmakta. 17 maç için kadir has'a gidecek bir Kayserispor'lu ögrenciyse en az 1 tl gidiş 1 tl dönüş 2 tl ekstra masraf yapacak ögrenci degilse, bu tutar 4 tl olacak. Yediği içtiği, kuyrukta bekleği, takımın kötü oynamasından duyacağı ruhsal rahatsızlığı hesaba katmıyorum bile!


Diyeceğim o ki; siz değerli yönetim benim bu yazıyı yazıp bir blog da paylaştığımdan bir haber yine bildiğinizi okuyacak ve yine kendi menfaatleriniz için kayserisporu hiçe sayacaksınız ve bende yine paşa paşa o takımı izlemek için her türlü cefayı cekip maça gideceğim. Ben kendi adıma değil de bizden sonra sömürmek ve süründürmek istediginiz nesil için üzülüp kendimce birkaç kelam ettim ama unutmayın ki siz böyle yaptıkça bu şehir de doğan ve yetişen her genç istanbul takımlarını destekleyecek.


VE VE VE ben sizin umursamazlığınız yüzünden "3 büyüğe" köle olup sizinde yılda 3 maç sömüreceğiniz o gençlerin her birinden nefret ederek bu şehirde yaşamaya devam edeceğim.


not: eğer yönetimimiz birazcık taraftarına önem verse, lisanslı ürünlerimiz satılsa (store), transfer bütçemiz aldığımız sattığımız oyuncuların parası açıklansa, takımla kent bütünleştirilmeye çalışılsa... Hepsini geçtim kadir has arenaya bir kayserispor logosu konsa, bırakın 200ü, 500ü, 1ooo tl verip stada yine atkımla formamla koşarım...

2 yorum:

  1. Ellerine sağlık kardeşim ilk link benden olsun... bloguna yönlenen ilk link benden olsun... devamını bekliyoruz. http://koramaz.net

    YanıtlaSil
  2. Ortak hislerimize tercüman olmuş bu yazı; ellerine sağlık Mci..

    YanıtlaSil