6 Ocak 2011 Perşembe

HURMA TARAFTARA TERZİYİ ADRES GÖSTERDİ


    Yeni transferlerimiz Nordin Amrabat ve Emir Kujoviç'in imza töreni bugun Antalya Susesi Otel'de yapıldı. İmza törenine damgasını vuran isim ise bence Süleyman Hurma oldu. Süleyman Hurma, Kayserispor'da 6. sezonunu geçirdiğini, ancak bugüne kadar şampiyonluktan hiç bahsetmediğini ifade ederek, ''Ama gelecek sezon, herkesin 'bu takım şampiyonluğun en önemli adaylarından birisi' diyeceği bir takım yaratıyoruz'' dedi. Stadyum ve tesislerden bahsettikten sonra,"Kulüb seviyemiz tartışılacaksa çok önemli avrupa takımları ile mukayese edilebilir" diyerek yine bence fazla cüretkar bir söylemde bulundu.

    Daha sonra "Bizim sandıkta kalmış bayrağımız yok. Şehrimizin insanlarını Kayserispor'u tutmaya ve desteklemeye zorluyoruz zaten, ama şunu söyleyebilirim onlar sandıktan bayraklarını çıkarmak yerine terziye bayraklarını diktirsinler'' dedi. Ben bu cümleden sadece şunu anladım: Kayseri bugüne kadar bir başarı görmedi, bizim zorlamamızda olmasa (bu zorlama da neyse hiç anlamadım) takımı kimse desteklemeyecek, kadir kıymet bilmeyen taraftarda çok bilmişlik yapmasın, yaşamadığı şeyleri istemesin, gitsin terziye bayrak diktirsindir.
   
    Bu taraftar ve şehir süper lig şampiyonluğu görmedi ama sayın Hurma'nın da başka bir takımda şampiyonluk yaşamışlığı yok. Başarıyı burada da yakaladı, burada para kazandı, en önemlisi adını burada duyurdu! RECEP AGA'NIN ÇİTFLİĞİ KAYSERİSPOR yazısında detaylıca anlattığım şeyleri tekrar vurğulamak istemiyorum çükü  hayli benzer konular.
   
    Geçen yıl Erciyes Üniversitesin'de yapılan söyleşide bir arkadaşımız Süleyman Hurma'ya "taraftar sayımızı artırmak için bir çalışmanız varmı? Store açmayı düşünüyormusunuz?" demişti. Hurma verdiği cevapta Store'nin mali yükünü Manchester United'den verdiği bir örnekle AÇIKLAYAMAMIŞTI.  Bugun yapılan imza töreninde buna benzer bir soruda Tunç Kayacı'dan geldi "taraftarı tribüne çekmek için bir projeniz var mı?" Süleyman Hurma yine eli yüzü düzgün,akla yatkın bir cevap veremezken, kurduğu cümlenin bir bölümü şu idi: "Kayseri'de sevinerek şunu görüyorum artık ilk ve orta okula giden çocuklar Kayserispor forması giyiyor, bizden bu oyuncuların formalarını talep ediyorlar, almak istiyorlar". Evet Sayın Hurma madem şehirdeki çocuklar bile sizden forma talep ediyor neden hala lisanslı ürünlerimizin satıldığı, 1 yaşından 70 yaşına kadar taraftarın faydalanacağı STORE'yi hizmete sokmuyorsunuz. Ögrencilere indirimli bilet, indirimli kombine gibi imkanları neden sunmuyorsunuz? Herkesten fazla bilgilisiniz ya Kadir Has Arena'nın boş kalan kafeteryalarını faliyete geçirseniz hem kulüb gelir elde etse hem de biz sizin yok saydığınız Kayserispor'lular o kafeteryalara eşimizle, dostumuzla, il dışından gelen misafirlerimizle gidip otursak Kadir Has Arena'yı dışarıdan göstermekten kurtulsak!

    Süleyman Hurma bundan 4 yıl önce ligtv'ye verdiği bir röportaj da "PAPERMOON'DA OTURMAKLA ÖNEMLİ OLUNMAZ" diyordu. Bende şöyle diyorum "PAPERMOON'DA OTURMADAN DA ÖNEMLİ OLUNMAZ" Siz, bu takıma gönül veren insanları hiçe saydıkça, bizim için asla önemli biri olamayacaksınız...

  

1 yorum:

  1. kayserıspor su anda turkıye lıgınde anadolu takımlarını en ıyı temsıl eden takımlardan birisi gercekten yolun acık olsun kayserıı

    YanıtlaSil