20 Ocak 2011 Perşembe

BEREKETLİ ARA TRANSFER

      Şehrimizin iki takımına da ara transfer oldukça faydalı olurken biz taraftarlarında bu soğuk günlerde adeta içi ısındı.
      Kayserispor uzun yıllar sonra  ilk kez yabancı futbolcu kontejyanını Nordin Amrabat, Emir Kujoviç ve Karim Ziani ile doldrurdu. Özellikle Ziani ve Ambarat "yıldız" denilebilecek düzeydeler.Tek temennim Cangele,Trosi ve Eren'in yaşadığı sakatlık belasını başka oyuncularımız yaşamazlar. Kağıt üzerinde son altı sezonun en iyi kadrosu kuruldu diyeblirim, umarım başarımız kağıt üstünde kalmaz ve yeşil sahalara da taşınır.

 


        Erciyesspor ise önce beş yerli futbolcuyla imza töreni düzenlerken, bu futbolcular arasında daha önce Erciyesspor forması giymiş ve kaptanlığa kadar yükselmiş olan Emre Toraman'ın ismi göze çapıyor. Anlaşma imzalanan diğer dört isimse: Eser Yağmur, Muhammed Emin Bakan, Ümit Tütüncü ve Mehmet Öztonga.


      Erciyesspor transfere noktayı koydu derken asıl bombayı dün patlattı. Türk futbolunun en teknik ayaklarından biri olan eski Bjk'lı Yusuf Şimşek'i transfer etti. Adı uzun süredir Ankaragücü'yle anılan Yusuf Şimşek Kayseri hava alanında cümbüşle karşılandı. Erciyesspor'u ve Başkan Ziya Eren'i böyle bir ismi buraya getirdikleri için kutlamak gerekir. Yusuf'u anlatmaya kelimeler yetmez. Biraz futbol izlemiş herkes bu adamın neler yapacağını bilir. İnşallah o bilindik  Yusuf'un en az yarısı kadar oynar ve Erciyesspor'u Süper Lig'e taşır. Erciyes şuan liderin 3 puan gerisinde ama Bank Asya okadar sıkışık bir ligki, iki maç kazanan lider, iki maç kaybeden kendini 10.sırada bulabiliyor.


Yusuf'lu, Bikoko'lu Erciyesspor. Ziani'li,Ambarat'lı, Kayserispor şimdiden gözlerimin içi parladı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder